FC King George søger personale

30. april 2008

Vi er i øjeblikket inde i en rigtig positiv periode, og søger derfor trænere og holdledere til at opretholde vores høje niveau til træning. Vi søger trænere og holdledere til både vores herresenior- og kvindeseniorhold, og du kan her se hvilke positioner vi søger til.

 

Vores herresenior har i denne sæson tilmeldt hold i Serie 3, Serie 4 og Serie 5, men med over 40 mand til træning og omkring 60-70 forskellige spilere, har vi næste sæson ikke længere nok i tre hold, og skal derfor have tilmeldt et 4. hold. Desuden mangler vi en holdleder til vores 3. hold i Serie 5, og søger derfor følgende personer til vores trænerstab i herresenior:

- Holdleder for klubbens 3. hold (Serie 5)

- Træner til klubbens 4. hold (Serie 5 fra efteråret 2008)

- Holdleder til klubbens 4. hold (Serie 5 fra efteråret 2008)

 

Vores kvindesenior har i denne sæson tilmeldt hold i Serie 2 og 7-mandsrækken, og har indtil efteråret begge trænerposter besat, men fra efteråret 2008 mangler vi en træner til klubbens 7-mandshold. Desuden mangler vi holdledere til begge hold, og søger derfor følgende personer til vores trænerstab i kvindesenior:

- Træner for klubbens 2. hold (7-mands fra efteråret 2008)

- Holdleder for klubbens 1. hold (Serie 2)

- Holdleder for klubbens 2. hold (7-mands)

 

For trænerne er følgende gældende:

Det er ikke noget krav at du har den store trænererfaring, men vi lægger vægt på at du har lysten. Vi forventer derfor du er engageret og vil gøre en indsats for at forbedre spillernes kunnen, og at du er til stede til træninger og kampe. Til gengæld tilbyder vi:

- Ansvaret for det pågældende hold.

- Tøjpakke.

- Et personligt udviklingsforløb, hvor vi planlægger hvilke kurser du skal på.

- God sparring med vores dygtige trænere.

- Et ophold i en velfungerende klub, med gode forhold og hvor det sociale er i top.

 

For holdlederne er følgende gældende:

Det forventes at du har lysten til at hjælpe til omkring holdet. Vi forventer at du er engageret, og vil være til stede til kampe, og at du er en god sparring for den pågældende træner. Til gengæld tilbyder vi:

- Tøjpakke.

- Et personligt udviklingsforløb, hvor vi planlægger hvilke kurser du skal på.

- Et ophold i en velfungerende klub, med gode forhold og hvor det sociale er i top.

 

Er du interesseret i at høre nærmere om de forskellige stillinger, kan du kontakte formand Jacob Haag på mail: jdh@fckg.dk eller tlf.: 27 21 65 77.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi