FCKG arrangerer tur til pokalfinalen

17. april 2008

FC King George arrangerer bustur til pokalfinalen mellem Esbjerg fB og enten Brøndby IF eller FC Midtjylland (med stor sandsynlighed Brøndby IF) Kr. Himmelfartsdag torsdag den 1. maj, for alle klubbens medlemmer og pårørende. Vi er bestilt to busser, og da det er svært at få fat på flere busser, bliver bestillingen efter først til mølle princippet, hvis der kommer flere bestillinger end vi har plads til, vil vi prøve at bestille en bus mere.

Det endelig program for turen er i øjeblikket ikke klar, men så snart det ligger fast, vil vi her på siden oplyse om dette. Det samme gør sig gældende og billetter til kampen, som først prissættes og sættes til salg fra tirsdag den 22. april. Vi vil dog stå for indkøb af billetter til alle der skal med på turen.

Prisen for busturen bliver 300,- kr. og dertil kommer prisen for indgangsbilletten. Det er muligt allerede nu at forhåndsbooke en plads i bussen, det kan ske ved at kontakte Jacob Haag på mail: jdh@fckg.dk eller tlf. 27 21 65 77. Det er vigtigt når i bestiller, at I opgiver hvor mange personer i bestiller til, samt deres alder, af hensyn til billetbestillingen.

Betalingen for turen sker i ugerne op til kampen, men nærmere information om dette kommer når det endelig program for turen er klar.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi