Velkendt duo i spidsen for Serie 2

18. juli 2018

Som lovet for et par dage side, kan FC King George nu løfte sløret for klubbens kommende førsteholdstrænere, og der er tale om et par velkendte herrer med FC King George DNA i blodet. Valget er faldet op teamet Bo Brejnord og Allan Yde, som begge har været i FC King George mere end 10 år og tilsammen har over 300 kampe for FC King George på CV’et.

At valget er faldet på de to, er bestemt ikke en tilfældighed, og herresenioransvarlig Alexander Skovgaard er glad for at planen lykkes. ”Bo og Yde var vores klare førstevalg, og jeg er derfor meget glad for at aftalen nu er i hus. Vi gik målrettet efter et team med FC King George DNA i blodet, og det er i den grad lykkes. De kender begge klubben særdeles godt, og har gennem mange år været kulturbærere i klubben, og det er lige hvad vi har brug for”, siger Alexander Skovgaard.

Udover at være et par rutinerede herrer, som udover de mange kampe for FC King George også har spillet i en række andre klubber, så er der også tale om nogle trænere med en god portion erfaring. Bo Brejnrod har i flere omgange fungeret som målmandstræner i FC King George, ligesom han i en periode også har varetaget rollen som 2. holdstræner. Den største trænererfaring har han dog fra FC King Georges kvindesenior, som han sammen med Jacob D. Haag var træner for i årene 2014-2015, hvor de førte holdet fra Serie 1 til toppen af Jyllandsserien. Den anden halvdel af teamet Allan Yde har tidligere været ungdomstræner i Esbjerg IF92, men har siden efter 2016 været træner for klubbens 2. hold, som han var tæt på at føre til oprykning i foråret. Han er derfor allerede et kendt ansigt i afdelingen, men vil nu fremadrettet have en ny rolle.

De vil begge fungere som trænere for holdet, men det er i sidste ende Bo Brejnrod der har det afgørende ord, og han ser meget frem til det nye samarbejde og er klar til at påtage sig ansvaret. ”Jeg har længe ventet på denne mulighed, og tøvede ikke med at sige ja. FC King George er min klub, og under min ledelse skal vi have 100% seriøst inden for kridtstregerne, men det skal være sjovt at spille fodbold og den glæde skal vi også tage med i omklædningsrummet. Min vigtigste opgave her og nu er, at skabe et godt fundament for fodbolden i FC King George, og så kommer resultaterne også – det er jeg helt sikker på”, også det nye samarbejde med Allan Yde får et par ord med på vejen. ”Yde og jeg kender hinanden rigtigt godt og har spillet rigtigt mange gode kampe sammen, så det er den helt perfekte makker. Vi ser ens på tingene, og brænder begge for FC King George, så jeg ser rigtigt meget frem til at sæsonen starter op”, slutter den ene halvpart af den nye træneduo. Den anden halvdel Allan Yde ser også frem til sin nye rolle i klubben, ”Nu har jeg stået i spidsen for 2. holdet et par sæsoner, så det bliver spændende at prøve noget nyt. Jeg tror Bo og jeg kan supplere hinanden på rigtigt mange områder, og sammensynes jeg vi udgør et rigtigt stærkt team.”, slutter Allan Yde.

FC King George til den kommende sæson have hold i Serie 2 og Serie 5, samt det nye ”Hyggeholdet” der spiller i Serie 6. Holdene starter træning op tirsdag den 24. juli kl. 18:00 på bane 6 i Veldtofte Idrætspark, og alle er velkomne – både nuværende, tidligere og nye spillere.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi