FC King George tilbage til rødderne

16. juli 2018

Om få dage er det 18 år siden FC King George blev grundlagt, og der er sidenhen sket meget – både i klubben og i fodboldverden generelt. FC King Georges bestyrelse har evalueret på klubbens udvikling, og her er man kommet frem til, at især klubbens herreseniorafdeling trænger til et serviceeftersyn, og det har Alexander Skovgaard sat sig i spidsen for at gennemføre – en serviceeftersyn, som han kalder ”FC King George tilbage til rødderne”.

Klubbens værdier handler i høj grad om fællesskab, plads til alle og plads til det sociale, og dette vil fremadrettet komme endnu mere i fokus. ”Vi har gennem en længere periode ikke haft den fornødne fokus på vores kerneværdier, og det vil vi nu gøre op med. Det vigtigste for os som klub er, at vi har en masse glade medlemmer, som nyder at være sammen omkring fodbolden, og så er det ikke så afgørende om vores førstehold spiller i Serie 2 eller Serie 4. Helt generelt så tror vi på, at resultaterne kommer sammen med medlemmerne, så hvis FC King George er et sted man har lyst til at være, så følger resultaterne også med”, siger Alexander Skovgaard der er herresenioransvarlig. Derudover fremhæver han vigtigheden i, at man har en komplet klub, hvor både herre- og kvindeseniorafdelingerne er god integreret med hinanden ”Vi har en rigtig velfungerende kvindeseniorafdeling, men denne er også afhængig af et godt sammenhold med vores herreseniorafdeling, så denne del vil vi også dyrke endnu mere i fremtiden. For os er det vigtigt at vores medlemmer kender hinanden og vi skal derfor have lavet en masse gode aktiviteter på tværs af afdelingerne, og det er alt lige fra vores velkendte five-a-side turneringer til vores fester og hyggelige sammenkomster i vores klubhus.”, fortsætter Alexander.

Det første signal om nye tider i afdelingen vil blive sendt om få dage, når klubben kan præsentere den eller de nye trænere for klubbens førstehold i Serie 2. Der er nemlig tale om et makkerpar, som har dybe rødder i FC King George og i den grad er kulturbærere og har klubbens DNA i blodet. ”Uden at løfte sløret alt for meget, så er der tale om to personer som igennem en årrække har været lige med FC King George. De har tilsammen over 300 kampe for FC King Georges forskellige hold, og har på den ene eller anden måde været en del af klubbens de sidste 10 år. De ved derfor om nogen hvad FC King George står for, og det har været det vigtigste i processen, nemlig at få en langsigtet løsning, som kan bære klubbens værdier igennem”, siger Alexander om de nye trænere.

Det er dog ikke kun omkring klubbens førstehold der sker nyt til den kommende sæson, der bliver nemlig også indført et helt nyt hold – Hyggeholdet. Hyggeholdet er et hold for de spillere der ikke længere har den fornødne tid til at gøre sig gældende på klubbens øvrige hold, men som fortsat gerne vil være en del af klubbens fællesskab. På nuværende tidspunkt er de fleste spillere nogle der tidligere har spillet i klubben, men holdet er åbne for alle. ”Det er et hold for alle, som ønsker at være en del af FC King Georges fællesskab. Der er ingen træning, men kun kampe, og spillerne på holdet betaler derfor også et nedsat kontingent. Holdet bliver sat efter først-til-mølle princippet, dog har vi nogle holdledere der søger for at alle komme i kamp – og som man næsten kan høre, så er resultaterne ikke det primære på dette hold, det handler derimod om at komme ud og have en hyggelig aften med fodboldgutterne”, uddyber Alexander. Af spillere der allerede har meldt sig på holdet er den mangeårige anfører Søren Guldager Nielsen, kamprekordholderne og formand Jacob D. Haag, alletiders topscorer Anders Brock kampfordeler Mogens Pedersen, samt klublegender som Claus Underbjerg, Rasmus Kyhn, Nicki Hug, Tommy Johannessen og mange flere.

Udover de nye sportslige tiltag er det også planlagt at FC King George bliver mere synlig på de sociale medier og at hjemmesiden får et løft. Hertil søger FC King George en ny SoMe Manager, som får ansvaret for disse ting, og skulle man have interesse i den stilling kan Alexander Skovgaard kontaktes på tlf. 28 57 10 78.

FC King Georges herresenior til den kommende sæson have hold i Serie 2 og Serie 5, samt det nye ”Hyggeholdet” der spiller i Serie 6. Holdene starter træning op tirsdag den 24. juli kl. 18:00 på bane 6 i Veldtofte Idrætspark, og alle er velkomne – både nuværende, tidligere og nye spillere.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi