Årets prismodtagere kåret

12. november 2017

I forbindelse med FC King Georges traditionelle og velbesøgte afslutningsfest, som blev afviklet sidste lørdag den 4. november, blev årets spillere, topscorere og fightere for alle klubbens hold kåret.

Hos klubbens førstehold i herresenior, der i denne sæson spillede i Serie 2, blev det forsvarsspilleren Stefan Bjerg Lauridsen der løb med æren som årets spiller foran Søren Grevang og Morten Luxhøj. Topscorer for klubbens førstehold for efteråret blev en deling mellem Morten Luxhøj og Nicolai Nørgaard, som hver scorede 9 mål, 4 mere end den nærmeste forfølger Rasmus Stagaard. Årets fighter, en kåring foretaget af holdets cheftræner Kaj Pedersen, blev nytilkomne Rasmus Mouridsen der trods sin unge alder har gjort en god figur i efteråret, og kun er blevet bedre og bedre i løbet af sæsonen.

Hos klubbens førstehold i kvindesenior, som i denne sæson rykkede op fra Jyllandsserien til Kvindeserien, blev årets spiller for andet år i streg Mette Bendixen, som dermed trods sin kun 22 år for tredje blev kåret som årets kvindespiller for FC King George. Hun vandt titlen foran målmand Nina Lykke Kristiansen og Stina Johnsen. Topscorer for klubbens førstehold blev Helena Olesen med 7 mål, hun vandt foran Anja Olesen og Mette Bendixen der hver scorede 4 mål. Årets fighter på førsteholdet for kvindesenior, der blev kåret af cheftræner Morten Svane, blev Stina Johnsen. Stina bidrager med sit gode humør og skaber en god stemning på holdet, og så trådte hun til som målmand, da Nina blev skadet og udfyldte den plads rigtigt fint.

På herresenior andetholdet faldt valget som årets spiller på Dennis Tonnesen, topscorerprisen gik ligeldes til Dennis Tonnesen med 6 mål, mens årets fighter blev Morten Kjer Jensen, der er gået forrest til både kamp og træning. På tredjeholdet gik prisen som årets spiller for andet år i streg til Nicholas Eriksen, der har været en stabil sidste skanse i målet gennem hele året, topscorerprisen gik til Jens Pedersen med tre mål, mens årets fighter blev Patrick Herløv, som bare bliver ved med at udvikle sig fra sæson til sæson.

På klubbens andethold i Kvindesenior, var det Nanna Bay Pedersen der løb af med titlen som årets spiller, topscorerprisen blev delt på seks personer der hver havde scoret ét enkelt mål, mens Stephanie Bertelsen løb med prisen som årets fighter for hendes gåpåmod og udvikling gennem hele året.

I forbindelse med julefrokosten for de frivillige i FC King George, som afvikles i starten af december måned, vil der desuden blive kåret en året frivillig i FC King George. Dette er en pris som er blevet indstiftet af formand Jacob D. Haag, og den vil i år blive uddelt for 7. gange. Prisen er tidligere blevet uddelt til Anders Fournaise, Ulrik Falkenhøj, Mogens Pedersen (2 gange), Morten Vølstad og Anja Olesen.

Årets spillere, topscorere og fightere gennem tiderne i FC King George, kan ses ved at klikke her...

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi