Morten Svane forlænger med 2 år

4. november 2017

Da Morten Svane i april måned overtog FC King Georges kvindesenior lavede de to parter en aftale gældende for resten af 2017. Helt som håbet, så har det dog været en succes, og de to parter er derfor blevet enige om at forlænge aftalen med yderligere 2 år, så den nu løber frem til udgangen af 2019.

Siden Morten Svane overtog holdet har pilen peget i de rigtige retning, først ved at bringe holdet ud af en svær situation i foråret, hvor man trods den dårlige start endte på en flot 2. plads, og sidenhen i efteråret, hvor det hele kulminerede med en oprykning til landets 3. bedste række, Kvindeserien, i sidste weekenden. De to parter har løbende været i snak om en forlængelse, og der har egentlig på intet tidspunkt været tvivl herom. ”Da Morten overtog holdet i foråret anså vi det som er permanent løsning, men besluttede alligevel, at se tiden an, og vi lavede derfor også kun er kort aftale. Vi blev dog hurtigt enige om, at aftalen skulle forlænges, da begge parter har været godt tilfredse, så det har været en ren formalitet at få aftalen på plads”, lyder det fra formand Jacob D. Haag.

Morten Svane selv er også glad for at få sin fodboldfremtid på plads, og ifølge ham selv kunne nyheden ikke kommer på et bedre tidspunkt. ”Siden jeg begyndte at arbejde med pigerne, har jeg følt mig godt til rette, og ikke været i tvivl om, at det var dette jeg skulle fortsætte med. Vi har haft et fantastisk år sammen, og nu skal der bare bygges på – og det gælder for hele afdelingen. Jeg vil som cheftræner sørge for, at vi får alle med, så vi har et bredt fundament når det går løs i Kvindeserien efter jul. At vi i sidste weekend kunne rykke op, og at vi i dag kan offentliggøre min forlængelse kunne ikke være timet bedre – det kan kun blive et brag af en fest i aften”, siger Morten Svane med henvisning til klubbens afslutningsfest, som afvikles lørdag aften.

Pigerne spiller lørdag middag sidste turneringskamp mod Vinding SF på kunstgræsbanen i Guldager Idrætscenter. Herefter fortsætter træning én gang ugentlig i november måned, inden man holder pause i december og januar, før forberedelsen til den nye sæson for alvor starter op i februar måned. Morten Svane oplyser, at alle er velkomne til at træne med, så hvis man har lyst til at prøve talentet af i kommunens førende kvindeseniorklub, så er det bare at møde op.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi