Ny cheftræner for herresenior på plads

13. juli 2017

Allerede i sidste uge kunne FC King George afsløre, at man har en ny cheftræner til klubbens herresenior på plads, efter Finn Møllers tilbagetræden. De sidste detaljer er nu faldet på plads, og klubben kan dermed offentliggøre, at den nye cheftræner hedder Kaj Pedersen, som har lavet en aftale på 1½ år.

Kaj Pedersen har også været at finde i FC King George i den netop afsluttede sæson, hvor han stod i spidsen for FC King Georges Serie 2 Kvinder. For formand Jacob Haag er det helt naturligt, at bestyrelsen har kigget internt i klubben efter en ny cheftræner. ”Vi har mange dygtige trænere i klubben, og det er derfor helt naturligt, at vi undersøger mulighederne inden vi kigger eksternt. At valget faldt på Kaj var også helt naturligt, da vi mener, han har de helt rigtige egenskaber i forhold til det vi søgte. Han er fodboldfagligt dygtig, kan sætte sig i respekt blandt spillerne, og så kender han vores klub rigtigt godt – både fra sidste sæson, men også fra tidligere”, siger formanden, der hentyder til, at Kaj Pedersen også var en del af FC King George i klubbens spæde start i starten af 2000-tallet. Her står han noteret for 6 førsteholdskampe i sæsonen 2002, ligesom han fungerede som assistent for den daværende træner Lars Larsen.

Selvom det er med vemod, at Kaj slipper tøjlerne som træner for kvindernes Serie 2 hold, så ser han med forventning frem mod de nye udfordringer. ”Jeg glæder mig meget til at arbejde med klubbens herresenior, og har allerede mange tanker og idéer til hvordan tingene skal køre. I første omgang handler det om, at få et godt samarbejde op at køre med de øvrige trænere, og få lavet en god træningskultur i afdelingen. Det er en opgave jeg ser meget frem til. Jeg er glad for, at vi har fundet en løsning, så jeg ikke slipper kvindeseniorerne helt”, udtaler den nye cheftræner, som sideløbende fortsætter i en rolle omkring kvindeseniorafdelingen. Her mangler klubben, at få de sidste detaljer på plads inden, man kan få løftet sløret for den nye sammensætning i kvindeseniorafdelingen. Dette forventes at være på plads inden for kort tid. ”Da vi valgte Kaj som ny cheftræner for herresenior blev det gjort i respekt for kvindeseniorafdelingen. Det har derfor været magtpålæggende for os, at vi fandt en god og holdbar løsning her. Det føler vi, at vi har, og selvom de sidste detaljer endnu ikke er på plads, så ser vi frem mod den nye sæson i begge afdelinger, og tror alle bliver tilfredse med de valg, vi har truffet”, slutter formanden.

Ligesom det var tilfældet hos Serie 2 Kvinder, så følger Mogens Pedersen med Kaj Pedersen, og bliver holdleder for førsteholdet hos klubbens herresenior. Han vil dog også fortsat være en del af kvindeseniorafdelingen, og får er markant plads i den trænerkabale, som er tæt på at være helt på plads.

FC King Georges herresenior starter forberedelserne til den nye sæson i uge 30, men grundet Grøn Koncert og Iber Cup er træningen de første to uger lidt anderledes. I uge 30 træner man mandag og tirsdag kl. 18:00-20:00, samt lørdag kl. 13:00-15:00, alle tre gange i Veldtofte Idrætspark. I uge 31 træner man mandag og torsdag kl. 18:00-20:00 på kunstgræsbanen på Gl. Vardevej, og fra uge 32 er der igen normale træningstider med tirsdage og torsdage kl. 18:00-20:00 i Veldtofte Idrætspark.

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi