Finn Møller ny cheftræner i FC King George

23. januar 2017

FC King Georges bestyrelse har nu afsluttet processen og fundet en ny cheftræner for klubbens herreseniorafdelingen, og valget er faldt på en kending af klubben. Det bliver nemlig den tidligere cheftræner og sportschef Finn Møller, som pr. dags dato er ny cheftræner, og han har sin første træning lørdag den 11. februar, hvor træningen starter op på Flexbanerne ved Blue Water Arena.

Finn Møller kom første gang til FC King George i september 2003, hvor han var udset som en midlertidig løsning efter den daværende træner Kim Willumsen. Det blev dog en så stor succes, at de to parter forlængede aftalen, som endte med at være frem til sommeren 2009. I perioden med Finn som cheftræner gik FC King George fra Serie 4 til Serie 2, og sæsonen 2006 står stadig som en af de flotteste sæsoner i klubbens historie. Man tabte ikke i samtlige 22 turneringskampe, og gik hele vejen i kampen om det jyske mesterskab for Serie 4 hold, hvor man undervejs vandt over fem andre puljevindere fra Serie 4. Eneste nederlag i sæsonen var i landspokalen, hvor man tabte til Kvaglund IF, der på daværende tidspunkt spillede i Serie 2. Udover de flottere præstationer på banen formåede Finn også i sin tid også at hæve antallet til træning fra 6-7 personer når der var færrest optil 50 personer når der var flest, og netop dette hæfter formand Jacob D. Haag sig ved ”Vi får i Finn Møller en træner der kender klubben rigtigt godt og i høj grad har været med til, at forme de værdier vi i dag har i klubben. Vi vil gerne have stor fokus på træningsbanen og mener her, at Finn kan byde ind med en stor erfaring krydret med sin store passion for fodbold og for FC King George”.

Udover, at være cheftræner i en næsten 6-årige periode, har Finn Møller også været sportschef i FC King George, hvor han blandt andet var med til, at ansætte den afgående cheftræner Mads Ulf Hansen og var med i opbygningen af FC King Georges kvindeseniorafdeling, som i dag er kommunens største og højst rangerende.

Finn Møller selv var mere eller mindre gået på pension, eller i hvert fald orlov, som fodboldtræner, men da kontakten kom fra hjerteklubben, var han ikke sen til at springe til. ”FC King George har siden mit første møde med klubben i 2003 fyldt utroligt meget, og det var derfor en spændende mulighed der bød sig. Jeg har løbende fulgt klubben, men kender ikke længere alle spillerne, så selvom værdierne er de samme, så er det helt nye spillere jeg skal arbejde med, og det ser jeg frem til. Der venter os uden tvivl en svær sæson i Serie 2, men vi vil have fokus på at opbygge en god træningskultur og så er jeg heller ikke i tvivl om, at resultaterne også kommer”, siger den nye cheftræner.

Udover aftalen med Finn Møller har FC King George også indgået en aftale med den 29-årige Morten Svane, som bliver assistenttræner for Finn Møller. ”Vi ser en fremtidig cheftræner i Morten Svane og under Finn Møller kan han få noget erfaring, ligesom vi vil bruge tiden på, at give ham nogle kurser, så han er klar til en cheftræneropgave”, siger formand Jacob D. Haag. Morten Svane selv ser også frem mod den kommende sæson, ”Jeg har lagt støvlerne og handskerne på hylden og vil fuldt ud koncentrere mig om trænergerningen. Finn er en meget kompetent træner, som jeg uden tvivl kan lære en hel del af, og så står jeg klar når der er bud efter mig som cheftræner”.

Med aftalen med Finn Møller og Morten Svane har FC King George trænerkabalen på plads. I herreseniorafdelingen bliver det således med Finn Møller som cheftræner og Morten Svane for assistent herfor. Allan Yde fortsætter i spidsen for afdelingens 2. hold, mens Alexander Skovgaard går fra en rolle som holdleder til træner for afdelingens 3. hold.

På kvindeseniorsiden har klubben også oprustet, og her er det fortsat Finn Laustrup der er cheftræner, men han har fået Riklef Merz som assistent, mens der er kommet nyt team til afdelingens 2. hold, hvor Kaj Pedersen er ny træner og Mogens Pedersen er ny holdleder.

Begge afdelingen starter træningen op lørdag den 11. februar kl. 14:00-16:00, og det sker med en fælles træningsopstart på Flexbanerne ved Blue Water Arena. Efterfølgende vil der være varm suppe og informationsmøde i klubbens lokaler, Strandbygade 71, 1. sal.

Alle spillere nuværende såvel som nye er velkomne og man kan læse mere og tilmelde sig opstarten på klubbens Facebookevent, som findes her:
https://www.facebook.com/events/1228163720564684/

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi