Årets prismodtagere kåret

13. november 2016

I forbindelse med FC King Georges traditionelle og velbesøgte afslutningsfest, blev årets spillere, topscorere og fightere for alle klubbens hold kåret.

Hos klubbens førstehold i herresenior, der i denne sæson spillede i Serie 2, blev det Christian Lyhne Larsen der løb med æren som årets spiller foran nytilkomne Stefan Bjerg Lauridsen. Topscorer for klubbens førstehold for efteråret blev Benn Samuelsen, der scorede seks mål, et mål mere end Jonas Danielsen. Årets fighter, en kåring foretaget af holdets cheftræner Mads Ulf Hansen, blev Stefan Bjerg Lauridsen der igennem hele året har gjort en god figur både til kamp og træning.

Hos klubbens førstehold i kvindesenior, som spiller i Jyllandsserien, blev årets spiller Mette Bendixen, som trods sin unge alder for anden gang i blev kåret som årets kvindespiller for FC King George. Hun fandt titlen foran Heidi Terkildsen og Tina Prisfeldt. Topscorer for klubbens førstehold blev Helena Olesen med 11 mål, hun vandt foran Anja Olesen og Mette Bendixen der hver scorede syv mål. Årets fighter på førsteholdet for kvindesenior, der blev kåret af cheftræner Finn Laustrup, blev Tina Prisfeldt, der har været stabil til både træning og kamp, og kan bruges på stort set alle pladser på banen.

På herresenior andetholdet faldt valget som årets spiller på Anders Justesen, topscorerprisen gik til Rune Sørensen med 10 mål, mens årets fighter blev Alexander Bertelsen, der er gået forrest til både kamp og træning. På tredjeholdet gik prisen som årets spiller til Nicholas Eriksen, der har været en stabil sidste skanse i målet gennem hele året, topscorerprisen gik til Danny Hansen Petersen med fem mål, mens årets fighter blev nytilkomne Andreas Kjærgaard, der har været en vigtig brik for holdet og har ydet en 110% indsats i alle kampe.

På klubbens andethold i Kvindesenior, var det Katrine der løb af med titlen som årets spiller, topscorerprisen gik til Maria Bych Mortensen med tre mål, mens Mette Nielsen løb med prisen som årets fighter for hendes enorme udvikling gennem hele året.

For første gang blev årets frivillige i FC King George også kåret i forbindelse med den årlige afslutningsfest. En pris som før har været uddelt i forbindelse med klubbens julefrokost for de frivillige, men i et led af an frivillig strategi vil denne pris nu blive uddelt til afslutningsfesten. Prisen uddeles af formand Jacob D. Haag, og gives en en person som i løbet af året har ydet en ekstraordinær frivillig for FC King George. Prisen blev i 2016 uddelt for 6. gang i gik til Anja Olesen, der har ydet en stor indsats i forbindelse i børnefodbolden i FCKG Esbjerg. Anja har med sit engegement og gå-på-mod vist vejen, og gået forrest. Hun har fået stor ros af forældrene, for den måde hun er på og den måde hun tackler børnene på. Hun er der stort hver eneste gang, og har gennem 2016 udviklet sig til en rigtig stor og vigtig del af FCKG Esbjergs børnefodbold

Årets spillere, topscorere og fightere gennem tiderne i FC King George, kan ses ved at klikke her...

 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi