Hæder i FC King George

I 2015 besluttede FC King Georges generalforsamling, at indsætte en frivillig-ansvarlig i klubbens bestyrelse. Dermed fulgte også en frivillig strategi, og en øget fokus på de mange frivillige i FC King George.

Allerede i løbet af det første halvår kunne man se resultatet af den nye frivillige strategi, og klubbens bestyrelse anført af den frivillige-ansvarlige Hanna Vestergård besluttede, at indføre hædersbevisninger for de frivllige i FC King George.

FC King Georges Bronzenål

FC King Georges Bronzenål tildeles frivillige i FC King George, som har ydet 5 års frivilligt arbejde i klubben i en fat defineret rolle. Dette kan være som bestyrelsesmedlem, træner, holdeleder, kampfordeler eller anden betydningsfuld fast rolle i klubben.

Se modtagere af FC King Georges Bronzenål her

FC King Georges Sølvnål

FC King Georges Søvlnål tildeles frivillige i FC King George, som har ydet 15 års frivilligt arbejde i klubben i en fat defineret rolle. Dette kan være som bestyrelsesmedlem, træner, holdeleder, kampfordeler eller anden betydningsfuld fast rolle i klubben.

Se modtagere af FC King Georges Sølvnål her

FC King Georges Guldnål

FC King Georges Guldnål tildeles frivillige i FC King George, som har ydet 25 års frivilligt arbejde i klubben i en fat defineret rolle. Dette kan være som bestyrelsesmedlem, træner, holdeleder, kampfordeler eller anden betydningsfuld fast rolle i klubben.


 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi