BØrnefodbold i FCKG Esbjerg

Konceptet

Vi har indgået aftale med nogle dygtige og engagerede trænere, der glæder sig til at give deres glæde ved fodbolden videre til en masse glade fodboldbørn. Flertallet af trænerne har uddannelser, med stor viden om motorisk udvikling og børn. Alle vore trænere, har eller vil gennemgå børnetrænerkurser.

Du ka læse meget mere om børnefodbold i FCKG Esbjerg i klubbens håndbog for børnefodbolden, ”Den lyseblå tråd” , som du finder her: Den lyseblå tråd

Den beskriver bl.a. børnefodbold filosofien, hvad man som spiller/forælder kan forvente af klubben og trænerne, samt hvad vi som klub og trænere forventer af jer.

Det kan kort siges at vi er en social klub, dette gør sig gældende indenfor både seniorfodbolden, men i særdeleshed også i børneafdelingen. Klubben vil derfor have stort fokus på at man behandler hinanden pænt, en af vores kerneværdier er, at hos FCKG Esbjerg er der plads til alle.

Klubben vil desuden arrangere sociale arrangementer for spillerne samt deres familie. Blandt andet kan det nævnes, at der allerede er planlagt spaghetti-træning, hvor vi efter træning fortsætter til Klubhuset, hvor der så serveres Spaghetti med kødsovs til billige penge.

For yderligere informationer eller ved spørgsmål, kan formanden for FCKG Esbjergs børneafdeling, Morten Vølstad kontaktes på:mv@fckg.dk eller på tlf.: 60 14 91 10


 

Copyright FC King George 2008-2014
Web by Haag & LeRoi